Niels

Ik leerde HR Impulse kennen op een workshop omtrent solliciteren. Hierna werd ik uitgenodigd voor een kennismakend gesprek met Evelyn en Stéphanie. Tijdens dit gesprek zaten er twee sociale en aangename dames voor me die duidelijk maar één doel hadden, samen met mij zoeken naar DE uitdaging die bij mij past. Wat me opviel tijdens dit gesprek was hoe HR Impulse zich differentieert a.d.h.v. hun visie! In tegenstelling tot andere recruitment bureaus stellen ze een duidelijke waaier aan interessante opportuniteiten voor met aandacht voor je persoonlijkheid! Gedurende mijn zoektocht was Stéphanie zeer toegankelijk en informeerde steeds bij mij en de klant naar ons gevoel bij de sollicitatie.

Als afsluiter van deze mooie samenwerking vond ik de uitdaging die bij me past. Deze uitdaging is in lijn met mijn ambities, sluit volledig aan bij mijn interesse en ook niet onbelangrijk, voldoet aan mijn verwachtingen omtrent salarispakket!

Daarom zou ik graag het volledige team van HR Impulse willen bedanken voor deze aangename ervaring!

Niels

Bernard

“De combinatie van het begrijpen waar ik als kandidaat naar op zoek ben, samen met regelmatige updates en opvolging, en daarnaast directe en duidelijke communicatie, maakte het zoeken naar een nieuwe uitdaging met HR Impulse een prettige avontuur.”

Indien er in mijn directe omgeving nog iemand werk zoekt in jullie specialisatiegebied stuur ik hen zeker langs. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en hulp.

Ruben

Als afstuderend ingenieur was het een plezier om met Marleen samen te werken bij mijn zoektocht naar een eerste job. Het recruitment proces verliep heel professioneel en met veel aandacht voor persoonlijke zaken. HR Impulse kan ik sterk aanbevelen!

Dries

Tijdens mijn zoektocht naar werk ben ik per ongeluk gestoten op HR Impulse. Als IT-er is er veel vraag naar onze profielen en zijn er dus ook een heel aantal recruiters die met je willen samenwerken.
Er is zeer veel verschil tussen de manieren waarop recruiters met je omgaan, zij die je zo snel mogelijk willen plaatsen en zij die je karakter willen leren kennen en jou in een ideale omgeving willen zetten. HR Impulse hoort zeker en vast bij de persoonlijke aanpak!
Bij HR Impulse heb ik contact gehad met Evelyn, een persoon die extreem vriendelijk is en ook echt het beste met je voorheeft. Ieder gesprek dat we hebben gehad over de telefoon en in persoon was zeer aangenaam en nam heel veel onzekerheid weg over wat de juiste beslissing zou kunnen zijn.
Hoewel ik niet via hun ben beginnen werken, raad ik het zeker en vast aan om met hun contact op te nemen als je opzoek bent naar werk!

Yves

Dankzij HR-Impulse ben ik sinds  22 jan.2019 gestart op een topjob met veel uitdaging! Door de goede opvolging en communicatie was ik altijd op de hoogte wat de volgende stap was in het sollicitatie proces en waar ik eventueel rekening mee moest houden. Ook als het eventjes duurde voor er nieuwe info kwam kreeg ik een tussentijds telefoontje om toch eens te vermelden dat ze me niet vergeten waren. Graag wil ik Marleen bedanken voor de goede begeleiding!

Isabelle

Ik ben opgebeld geweest door Marleen, SUPERTOFFE dame, die exact weet wat de werkgever zoekt en dit ook heel duidelijk en helder kan overbrengen aan de kandidaat-werknemer. Door haar serieuze portie mensenkennis en inzicht, maar ook haar luisterend oor slaagt ze er in de ideale match te vinden. ‘Hearthunter’ is inderdaad de perfecte omschrijving. De begeleiding was top, de communicatie duidelijk. Ik start dankzij HR Impulse aan een nieuwe job waar het volledige plaatje klopt. Dikke merci, en dit ook vanuit het hart…

Kenny

Dankzij de professionele begeleiding van HR Impulse heb ik nu de job die ik graag doe en bij mijn studies past.
In tegenstelling tot andere recruiters behandelen ze je niet als een nummer of een diploma, maar als een persoon met bepaalde unieke talenten.
Evelyn heeft me allereerst op een gesprek uitgenodigd om me de juiste vacatures voor te leggen naar mijn persoonlijke interesses.
Nadien deed ze haar awesome ding en ging ze bij de desbetreffende bedrijven kijken welke functie en bedrijfssfeer me zou aanstaan.
De opvolging van sollicitatie ect. was subliem. Evelyn belde me na elke afspraak om te horen hoe het geweest was en wat men gevoel er bij was.
Als spreekbuis van HR Impulse is Evelyn het perfecte medium tussen werkgever en werknemer en kan ze je altijd feedback of info geven wat een dik betrouwbaar pluspunt is.

Graag wil ik HR Impulse bedanken voor de hartelijke moeite die ze in mij hebben gestoken.
Dankzij jullie heb ik nu een tobjob!

Lisa (geplaatste kandidaat)

Ik ben heel tevreden met onze “samenwerking” jullie hebben fantastisch ( en eigenlijk al het )werk gedaan. Ik mocht vooral mezelf zijn! Na mijn ontslag en al mijn voorgaande negatieve  sollicitaties hebben jullie mijn zelfvertrouwen helemaal terug opgekrikt door te zien dat een persoon meer waard is dan dat stukje papier,  en dat het verhaal achter de mens even belangrijk is! Jullie positiviteit straalt doorheen jullie werk. Ik kan niet anders dan jullie aan iedereen aanraden!

Heel erg bedankt!
Groetjes Lisa

Rick (sollicitatietraining)

Na mijn afstuderen probeerde ik op eigen houtje te solliciteren. Na een week zag ik door het bos de bomen niet meer en raakte ik het noorden kwijt. Het meest verstandige dat ik toen gedaan heb, was een telefoontje naar Evelyn. Door haar advies en professionaliteit kreeg ik terug moed om er volop voor te gaan. Ze herstelde mijn vertrouwen om sollicitatiegesprekken tot een goed einde te brengen. Dankzij haar heb ik een fantastische kans gekregen die ik met beide handen gegrepen heb!

Yahya (winnaar startup@Campus 2016 KDG)

Marleen, ik wil je heel erg bedanken voor je steun! Het dringt nu pas tot me door wat er allemaal gebeurd is. Dit betekent echt een grote stap vooruit. Sinds de start van de coaching en begeleiding heb je altijd 100% naar me geluisterd en in mij geloofd. Zelfs toen ik niet in mezelf geloofde. Ik heb jouw raad en advies ter harte genomen en ik sta gelukkig daardoor nog steeds met beide benen te strijden voor een betere toekomst. Een dikke merci en tot snel!