We’re on a mission!

HR impulse is gepassioneerd door talent-matchmaking! De perfecte match vinden, talenten op de rails zetten, dat vlammetje dat diep vanbinnen zit doen branden…daar worden wij en onze klanten warm van!

Ontdek samen met ons jouw talenten. We begeleiden je en geven je inzichten mee zodat je bewuste, persoonlijke en duurzame loopbaankeuzes kan maken.

Hoe werken we?

  • als jouw persoonlijke talent manager begeleiden we je doorheen je traject
  • we geven je inzichten in jouw kerndrijfveren en in wat jou intrinsiek motiveert.
  • we brengen je in contact met organisaties die naar iemand zoals jij op zoek zijn. Jouw persoonlijkheid is minstens even belangrijk als je CV.

Met welk resultaat?

Wij brengen duurzame samenwerkingsverbanden tot stand tussen organisaties en gedreven, geëngageerde en getalenteerde mensen op basis van cultuurfit en wederzijds commitment.

Maak kennis met het team:

Stéphanie

Talent Specialist

“Als Talent Specialist focus ik me sinds kort op het uitbouwen van de freelance business. Dankzij mijn sterk netwerk probeer ik een match te vinden tussen consultants en werkgevers. In dat contact draait het voor mij om het creëren van een vertrouwensband.”

 

Evelyn

Werving en selectie

“Ik richt mijn pijlen op werving en selectie. Mijn continue focus op persoonlijk contact, de match tussen identiteit, talenten en de cultuur van een onderneming vormen mijn persoonlijk en succesvol handelsmerk.”

Marleen

Talent Partner

“Als Talent Manager ga ik geen uitdaging uit de weg. Met een passie voor mensen en communicatie ligt mijn focus op het uitbouwen van een omgeving waar jij je vrij kan oriënteren en groeien naar een toekomst die bij je past.”

Lore

C(hr)reative Brand Booster

“Als C(hr)reative Brand Booster werk constant ik aan ons uniek brandingsverhaal, waarin ik alle vrijheid en vertrouwen krijg om dit volledig creatief vorm te geven.”

Astrid

Happy Coach & Talent Booster

“In tegenstelling tot Lore ben ik dan misschien niet het creatieve mastermind binnen het team. Maar met mijn ervaring in Marketing vormen we de perfecte tandem om alle creatieve concepten op een strategische manier in te zetten. Zo proberen we een sterk merk te bouwen en zo onze collega recruiters optimaal te ondersteunen in de zoektocht naar getalenteerde profielen.”

Cultuurmatch

“Onze wetenschap: Cultuurmatch is meer dan een buikgevoel!”

We hebben allemaal geleerd dat een ‘vaste job’ en ‘zekerheid’ het allerbelangrijkste zijn in een professioneel kader.

Of is dit misschien toch niet voldoende? Wat is jouw brandstof? Wat houdt je gemotiveerd en wat maakt dat je je ergens thuis voelt? Heb je een idee wat voor jou belangrijk is in je job? Niet eenvoudig om je vinger op te leggen hé!

Om jouw belangrijkste drijfveren te traceren werken we met een wetenschappelijk onderbouwd assessment in samenwerking met een topteam aan de universiteit van Antwerpen (dankjewel Lesley en Wouter voor jullie support!).

De resultaten van dit assessment hebben een zeer hoge predictieve validiteit. Of anders gezegd: je kan op je 2 oren slapen dat de resultaten correct zijn en je richting kunnen geven bij het evalueren van je huidige activiteiten en bij het maken van professionele keuzes.

Zo weet je écht welke omgeving jou stimuleert, motiveert en energie geeft!

Klinkt goed, niet?

So join us! “Pleasure in the job puts perfection in the work.”