We’re on a mission!

HR impulse is gepassioneerd door talent-matchmaking! De perfecte match vinden, talenten op de rails zetten, dat vlammetje dat diep vanbinnen zit doen branden…daar worden wij en onze klanten warm van!

Ontdek samen met ons jouw talenten. We begeleiden je en geven je inzichten mee zodat je bewuste, persoonlijke en duurzame loopbaankeuzes kan maken.

Hoe werken we?

  • als jouw persoonlijke talent manager begeleiden we je doorheen je traject
  • we geven je inzichten in jouw kerndrijfveren en in wat jou intrinsiek motiveert.
  • we brengen je in contact met organisaties die naar iemand zoals jij op zoek zijn. Jouw persoonlijkheid is minstens even belangrijk als je CV.

Met welk resultaat?

Wij brengen duurzame samenwerkingsverbanden tot stand tussen organisaties en gedreven, geëngageerde en getalenteerde mensen op basis van cultuurfit en wederzijds commitment.

Maak kennis met het team:

Evelyn

Werving en selectie

“Ik richt mijn pijlen op werving en selectie. Mijn continue focus op persoonlijk contact, de match tussen identiteit, talenten en de cultuur van een onderneming vormen mijn persoonlijk en succesvol handelsmerk.”

Marleen

Talent Partner

“Als Talent Manager ga ik geen uitdaging uit de weg. Met een passie voor mensen en communicatie ligt mijn focus op het uitbouwen van een omgeving waar jij je vrij kan oriënteren en groeien naar een toekomst die bij je past.”

Cultuurmatch

“Onze wetenschap: Cultuurmatch is meer dan een buikgevoel!”

We hebben allemaal geleerd dat een ‘vaste job’ en ‘zekerheid’ het allerbelangrijkste zijn in een professioneel kader.

Of is dit misschien toch niet voldoende? Wat is jouw brandstof? Wat houdt je gemotiveerd en wat maakt dat je je ergens thuis voelt? Heb je een idee wat voor jou belangrijk is in je job? Niet eenvoudig om je vinger op te leggen hé!

Om jouw belangrijkste drijfveren te traceren werken we met een wetenschappelijk onderbouwd assessment in samenwerking met een topteam aan de universiteit van Antwerpen (dankjewel Lesley en Wouter voor jullie support!).

De resultaten van dit assessment hebben een zeer hoge predictieve validiteit. Of anders gezegd: je kan op je 2 oren slapen dat de resultaten correct zijn en je richting kunnen geven bij het evalueren van je huidige activiteiten en bij het maken van professionele keuzes.

Zo weet je écht welke omgeving jou stimuleert, motiveert en energie geeft!

Klinkt goed, niet?

So join us! “Pleasure in the job puts perfection in the work.”