Are you ready?

Welkom! Wij zijn HR impulse. Dit is ònze webstek – jouw toegang tot werk dat écht bij je past. Want wij zetten jouw talent voorop. HR impulse: your talent partner.

Talent voorop! Ik wil meer weten!

HR impulse is hét talentenhuis. De plaats waar je je kan oriënteren binnen je loopbaan. De plaats waar iemand klaar staat om je doorheen je loopbaan te volgen en samen met jou hindernissen tackelt. De plaats waar we op zoek gaan naar wat jou uit je bed krijgt ‘s morgens en waar je motor van gaat draaien. De plaats waar gekeken wordt naar ‘the best place to work’ voor jou! Het huis waar je thuis bent.

wie?

HR impulse, een nieuwe naam in rekruteringsland…wij zijn Marleen en Evelyn, 2 gedreven dames met een passie voor talent. Samen hebben wij HR impulse opgestart met een glasheldere missie: werk maken van dat ene authentieke no-nonsense kantoor waar mensen en hun talenten centraal staan.

waarom?

het is ondertussen common knowledge dat je meer nodig hebt dan de perfecte skills om je goed te voelen bij je werkgever. Je moet er zelf ook passen. Je voelt je goed wanneer je past in de cultuur van en onderneming. Wij geloven dat dit de enige duurzame weg is om te bouwen aan je loopbaan en dat dit van kritiek belang is voor het succes van organisaties.

Maar ook omdat we gedreven worden door het vinden van een ‘perfecte match’, van het begeleiden van talenten binnen hun loopbaan, en van het meebouwen aan jouw geluk.

Wil jij straks ook fluitend naar je werk gaan? Kijk dan zeker verder op onze website…tot binnenkort!

Marleen & Evelyn